Cautare

1389 de rezultate pentru "spitalul municipal filantropia" (8.40 secunde)
Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate. ... Acesta este medic la Spitalul Militar de Urgenta Regia Maria din Brasov, si isi va stabili noua echipa de conducere a spitalului din Suceava.
Seful statului a fost operat sambata la Spitalul Militar Central si lucrurile au mers, din fericire pentru toata lumea, bine. ... Operatia de acum a tot fost apreciata drept una "de rutina", iar Spitalul Militar Central este cotat drept cel mai bun spital din tara.
Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
Tanarul a fost internat la Spitalul Judetean Craiova. ... Tanarul injunghiat a ajuns la Spitalul Judetean Craiova. ... Anul trecut Bercea Mondial a ajuns la spitalul din Slatina dupa ce a fost accidentat intentionat cu masina de un nepot.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi.
Pasagera de 15 ani ranita grav in accidentul produs pe 15 mai, pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, de Eduard Zlatineanu, a murit miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Craiova, din cauza ranilor grave suferite.
Consilierul municipal Lucian Caprariu a trecut de la PC la PPCD, iar consilierii judeteni Petru Pavel Ganciu, Peter Mitu si Andrei Ritzinger au migrat de la PNL catre Fundatia Mileniul 3, o formatiune politica ce a functionat doar la Braila.
Desemnarea candidatului pentru Capitala se lasa asteptata Presedintele PSD Adrian Nastase a declarat, dupa sedinta Biroului Executiv municipal de miercuri seara, ca organizatia Bucuresti si-a exprimat “un sprijin foarte puternic“ pentru liderii partidului si pentru seful filialei, Dan Ioan Popescu.
PD-L are de doua ori mai multe mandate decat in 2004 Potrivit ultimelor rezultate partiale ale alegerilor locale din judetul Constanta, PSD a castigat detasat presedintia Consiliului Judetean, Consiliul Local Municipal si Primaria Constanta.
Sondaje si la PSD ßi candidatul PSD pentru functia de primar general al Capitalei va fi ales, prin vot secret, dintre primii clasati in sondaj de catre membrii Biroului Executiv municipal, intr-o sedinta care va avea loc luni, a declarat presedintele PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.
Biroul Electoral Municipal a respins miercuri candidatura Laviniei Sandru pentru un mandat de deputat in colegiul 22 din Bucuresti, anunta Agerpres, citat de Hotnews. ... Pana in prezent, membrii Biroului Electoral Municipal au respins si candidatura independentilor Gheorghe Radulescu si Bogdan Ratiu, pe aceleasi considerente.
Pe ordinea de zi au figurat raportul privind activitatea de partid in ultimii doi ani care s-au scurs de la ultima conferinta a PSD Mangalia, alegerea Consiliului Municipal, a Biroului Executiv si a presedintelui organizatiei, precum si alegerea celor 24 de delegati care urmeaza sa reprezinte Mangalia la Conferinta Judeteana Constanta care va avea loc.
In urma cu doua zile, intr-o conferinta de presa, presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu a facut referire la o anumita practica, iar in acest sens l-a indicat pe consilierul municipal PD Danut Moisoiu ca fiind una dintre persoanele care aplica respectiva metoda.
El a ramas membru, dar n-o sa facem un Consiliu de Coordonare Municipal special ca sa-l dam afara din partid pe Solomon… El nu se mai considera in partid, noi nu-l mai consideram in partid, formal a ramas acolo.
• Manual de metodologie pentru achizitii-I.M.I.S.-International Municipal Information Series; • Manual de elaborare a bugetelor locale-I.M.I.S.-International Municipal Information Series.
Alegerile interimare din cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati i-au scos invingatori, atit la Biroul Judetean pentru Tineret, cit si la cel municipal, pe doi fosti membri ai TSD In urma cu aproximativ o saptamina, in cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati au avut loc alegeri pentru constituirea Biroului Judetean de Tineret si pentru Biroul Muncipal de Tineret, membrii PUR care urmau a fi alesi la conducerea celor doua structuri urmind a ramine in functii pe o perioada de 3 luni de la alegerea lor.
Decizia guvernului Ponta, dar si neintelegerile politice din Consiliul Local Craiova au dat o lovitura serioasa bugetului municipal.
Consilierul municipal sustine ca ideile cu care a venit primarul pentru a face ordine in asociatiile de locatari sint niste prostii.
Iar in acest context, mai este de adaugat ca in cursul zilei de sambata, la alegerile pentru sefia Organizatiei Municipale a PRM Constanta, a fost propus sa candideze si consilierul local municipal Horia Caliminte.
La intalnire au participat si liderii Partidului National Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, presedintele Organizatiei Judetene a PNL, Gabriel Caciuloiu, presedintele Organizatiei Municipale a PNL si consilierul local municipal Valentin Serbanescu.
google-analytics.com